Info

Met dit kort overzicht willen we jullie alvast bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen. We wensen jullie veel trainingsplezier en hopen dat iedere les een verrijking mag zijn, voor jezelf en de mensen in jouw omgeving.

Let wel, belangrijk zijn: inzet, houding, persoonlijkheid, karakter, respect voor trainers en lesgenoten. Respect voor de dojo etiquette. Probeer ook uw geest zo ruim mogelijk te houden, waarmee we bedoelen dat je van iedereen iets kan leren.

Uiteraard zijn de technieken die je ziet tijdens de les, verboden om toe te passen buiten de club. Wij leren niemand vechten enkel verdedigen in moeilijke situaties!!

Wat is kickboksen?
Kickboxing is eigenlijk ontstaan omdat men verschillende stijlen met elkaar wilde laten sparren. Maar omdat iedere stijl met eigen reglementen zat heeft men 1 reglement gemaakt voor competitie. Op die manier konden de mensen van Karate, Kung-Fu, Kempo, enz. zich scharen achter 1 systeem. Ook mede door de film kickbokser in de jaren 70 heeft het grote publiek zijn weg gevonden naar deze sport.